dinsdag 19 mei 2020

Harry’s belevenissen bij de familie Martins Marques.

Harry kwam dinsdagavond 14 april bij ons, om de volgende dag Gabriels 2e verjaardag mee te kunnen vieren. Hij heeft die 1e nacht bij Gabriel op de kamer doorgebracht, waar hij een beetje op wacht heeft gestaan, maar ook heeft geslapen.
De volgende morgen was Gabriel jarig. We hebben voor hem gezongen voor hij uit bed kwam en eenmaal beneden was alles mooi versierd. Harry deed ook mee en kreeg een mooie slinger om zich heen.
Later hebben we kadootjes uitgepakt, Harry en Beer (Gabriel heeft een hele grote knuffelbeer) waakten over de kadootjes die Gabriel uitgepakt had. Het was een hele gezellige verjaardag. Harry heeft ook nog gezongen, terwijl beer op de gitaar speelde.

De overige dagen waren rustige dagen. Harry had een vriend gevonden in Beer en heeft veel tijd met hem doorgebracht, terwijl ze samen een oogje op Gabriel hielde gedurende de dag, om Nelson te helpen als Marijke aan het werk was. Harry heeft een tijdje bij Gabriel in de box doorgebracht, maar was er niet zo blij mee om elke keer omgegooid te worden, hij bleef liever bij Beer op de stoel.
Harry heeft Marijke ook nog geholpen met het maken van kaartjes, ze maakt 3-D kaartjes en was bezig met wat verjaardagskaartjes en geboortekaartjes voor de baby die eind juni verwacht wordt in het gezin.
Harry bleef onverwacht nog een nachtje langer dan gepland, maar vond het wel gezellig dat hij nog een nachtje mocht blijven. 
De katten vonden het ook wel prima dat Harry er was en hebben een aantal keer aan zijn voeten liggen slapen toen Harry op zijn eigen stoel stond en niet bij Beer op de stoel was.

Groetjes van Nelson, Marijke en Gabriel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten